Mixtiles Un ten care straluceste de sanatate are nevoie de o ingrijire corespunzatoare. Demachiarea este un procedeu obligatoriu

Un ten care straluceste de sanatate are nevoie de o ingrijire corespunzatoare. Demachiarea este un procedeu obligatoriu, indiferent daca ai folosit sau nu machiaj in ziua respectiva. Chiar daca nu ai fard de inlaturat, seara trebuie sa indepartezi praful, transpiratia, precum si alte impuritati depuse in timpul zilei. Dimineata, rezerva-ti dea asmenea cateva minute pentru ingrjirea tenului. In timpul noptii, pielea secreta sebum, celule moarte, asadar trebuie reluata procedura de curatare a fetei.

Lipsa demachierii va avea efecte negative asupra tenului, vizibile in timp. Tenul va deveni tern, lipsit de stralucire si acumularea celulelor moarte va favoriza aparitia ridurilor. Asadar, demachierea este procedeul esential care asigura tenului stralucire si un aspect sanatos.

Propunere: demachiant inovator pentru orice tip de ten de la Ivatherm, pret 41.77 lei. Este ultraeficient si calmant, o singura aplicare fiind suficienta pentru a demachia complet tenul. Inlocuieste cu succes demachiantul clasic si lotiunea tonica. In plus, indeparteaza si machiajul rezistent la apa.